Študentska svetovalnica
01/438 02 53
info@svetovalnica.com
AKTUALNO Poglej vse

Spoštovane študentke, cenjeni študentje!

Obveščamo vas, da v času od 11. 7. 2016 do 21. 8. 2016 Študentska svetovalnica začasno zapira svoja vrata. Kljub temu vam bomo na vaša vprašanja redno odgovarjali po e-pošti, zato nam v tem času lahko pišete na info@svetovalnica.com.

Za vprašanja v zvezi s posredovalnico sob m2 bomo dosegljivi tudi na telefonski številki 070 803 515, in sicer ob četrtkih od 10. do 15. ure.

Prijetne počitnice vam želimo!

Ekipa Zavoda Študentska svetovalnica


Zavod Študentska svetovalnica
vas v sklopu projekta
POS(R)EDUJEM ZNANJE*
vljudno vabi na brezplačen seminar
STRES PRED IN MED IZPITNIM OBDOBJEM
Seminar bo potekal v sredo, 15. junija 2016, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje).

Nadaljuj z branjem …


Zavod Študentska svetovalnica
vas v sklopu projekta
POS(R)EDUJEM ZNANJE*
vljudno vabi na brezplačno delavnico
UGOVOR ZOPER INFORMATIVNI IZRAČUN DOHODNINE
Delavnica bo potekala v sredo, 8. junija 2016, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje).

Nadaljuj z branjem …


Odvisnost od odnosov je zasvojenost, pri kateri oseba (ali več udeleženih) nenehno potrebuje potrditev pomembne osebe, da bi se bolje počutila, da bi zmanjšala kronično duševno bolečino. Ta pomembna oseba je običajno partner/ka, lahko starš, otrok ali avtoriteta. Gre za nezdravo potrebo po potrditvi, ki povzroči težave v odnosih in razpad odnosov. Odvisnost od odnosov ustreza vsem kriterijem za zasvojenost in nastane v otroštvu zaradi preživetvene prilagoditve težkim, nemogočim pogojem v disfunkcionalni družini in se pokaže v odrasli dobi običajno v partnerski zvezi. Odvisnik od odnosov nosi v sebi t.i. toksični sram, to je negativen občutek o sebi, ki poganja odvisnost. Prav tako nosi v sebi napačno prepričanje, da, če bo poskrbel za drugega, mu/ji bo le-ta vrnil ljubezen, po kateri tako hrepeni.

Nadaljuj z branjem …

Podporniki

Tweets
Facebook
Želim prejemati newsletter
* = obvezno polje