Brezplačno predavanje: Redni študij in praksa v tujini

18. okt
Zavod Študentska svetovalnica, Kersnikova 4, 1000 Ljubljana

Predavanje bo potekalo v sredo, 18. oktobra 2017, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, I. nadstropje).

Na predavanju bomo govorili o tem, kje vse je možno redno študirati v tujini, kje v tujini je možno opravljati prakso, poletno šolo ali izmenjavo.

Vse več mladih se namreč odloča za eno ali več navedenih možnosti, ki zraven nadgradnje znanja tujega jezika prinesejo pridobivanje novih znanj in veliko referenc za kasnejšo zaposlitev.

Kje in kaj lahko študiram v tujini? Kaj vse moram urediti, preden se vpišem na redni študij v tujino? Kako je v Sloveniji akreditiran študijski program, ki ga bom opravil v tujini? Za katere štipendije (v Sloveniji in v tujini) lahko kandidiram, če želim študirati v tujini? Na katere študijske izmenjave se lahko prijavim? Kje v tujini lahko opravljam prakso? Kaj moram urediti, preden se opravim na prakso v tujino? Na katere poletne šole se lahko prijavim v Sloveniji in na katere v tujini?

V primeru da vas zanimajo odgovori na zgoraj navedena ter ostala podobna vprašanja v zvezi z rednim študijem in prakso v tujini, ste vabljeni, da se nam pridružite na seminarju.

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.

Lepo vabljeni!