Brezplačno predavanje: VSE O BIVANJU ŠTUDENTOV

17. apr
Kersnikova ulica 4, 1000 Ljubljana

Zavod Študentska svetovalnica vas vljudno vabi na brezplačno predavanje: VSE O BIVANJU ŠTUDENTOV.

Predavanje bo potekalo v SREDO, 17. aprila 2019, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, I. nadstropje).


Predavanje je namenjeno vsem študentom, ki v času študija ne bivajo doma.Obravnavali bomo namreč vse možnosti bivanja, ki so jim na voljo, s poudarkom na subvencioniranem bivanju v študentskih domovih in pri zasebnikih.

Katere možnosti subvencioniranega bivanja so mi, kot študentu, na voljo? Koliko časa lahko traja subvencionirano bivanje? V katerih primerih lahko študent podaljša bivanje v študentskem domu? Ali lahko lastnik enostransko prekine najemno pogodbo? Kakšne so lahko posledice, če se iz stanovanja izselim pred koncem pogodbe? Ali lahko tuji študent biva v študentskem domu? V katerih primerih in na kakšen način moram prijaviti začasno prebivališče?

V primeru da bi radi izvedeli več o zgornjih pravicah in možnostih, ki jih lahko uveljavljate s statusom študenta, ste vabljeni, da se nam pridružite na predavanju..

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com

Lepo vabljeni!