Brezplačno predavanje - VSE O ŠTUDIJU!

Ali veš katere vse pravice ti pripadajo in do kdaj se lahko izpišeš iz fakultete, da se bo štelo, kot da nikoli nisi bil vpisan?

Brezplačno predavanje - VSE O ŠTUDIJU!

Zavod Študentska svetovalnica vas vljudno vabi na brezplačno predavanje z naslovom "VSE O ŠTUDIJU"!

Predavanje bo potekalo v SREDO, 9. oktobra 2019, ob 17.00 uri, v modri predavalnici na Študentskem Kampusu (Pivovarniška ulica 6)  v Ljubljani. 


Bi radi izvedeli kakšna je razlika med rednim in izrednim študijem? Katere pravice in ugodnosti mi pripadajo kot študentu? Do kdaj se lahko izpišem iz fakultete, da se bo štelo, kot da nikoli nisem bil vpisan? Kaj je vzporedni študij in kaj je zaporedni študij? Kakšna je razlika med prepisom in prehodom? Ali mi »bonus« pripada na vsaki stopnji študija? Kdaj lahko zaprosim za izjemni vpis v višji letnik in kdaj za podaljšanje študentskega statusa? Kdaj sem upravičen do koriščenja absolventskega leta?


Predavanje je namenjeno vsem, ki imajo status študenta in jih zanimajo informacije s področja študija. Na predavanju bomo govorili o rednem in izrednem študiju, o vzporednem in zaporednem študiju, o pogojnem vpisu v višji letnik, izjemnem vpisu in podaljšanju statusa študenta in drugih stvareh, ki so neposredno povezane s študijem.

V primeru, da bi radi izvedeli odgovore na zgornja vprašanja ali pa nam postavili kakšno svoje, ste vabljeni, da se nam pridružite na predavanju "Vse o študiju".

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane
prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com

Lepo vabljeni!

09 okt 2019, 17:00