Predavanje - KAKO SE IZOGNITI ALI VSAJ ZNIŽATI PLAČILO DOHODNINE?

Kaj sploh je dohodnina? Koliko dohodnine boste dolžni plačati in na kakšne načine lahko znižate vašo davčno obveznost?

Predavanje - KAKO SE IZOGNITI ALI VSAJ ZNIŽATI PLAČILO DOHODNINE?

Zavod študentska svetovalnica vas vljudno vabi na brezplačno predavanje z naslovom "KAKO SE IZOGNITI ALI VSAJ ZNIŽATI PLAČILO DOHODNINE?"

Predavanje bo potekalo v SREDO, 15. januarja 2020, ob 17.00 uriv Modri čitalnici na Študentskem kampusu (Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana). 

Predavanje je namenjeno vsem študentom, ki ste v preteklem koledarskem letu delali preko študentskega servisa in ste zato dolžni plačati dohodnino. Kaj sploh je dohodnina? Koliko dohodnine boste dolžni plačati in na kakšne načine lahko znižate vašo davčno obveznost?

Na predavanju boš izvedel/a točno to: kaj je dohodnina, kdo jo je dolžan plačevati in za katere dohodke. Skupaj s svetovalci boš lahko izračunal/a višino svoje davčne obveznosti, ugotovil/a katere davčne olajšave ti kot študentu pripadajo in kako jih uveljavljati. Predstavili bomo tudi kdaj te starši lahko uveljavljajo kot vzdrževanega družinskega člana in kakšen vpliv ima to na višino tvoje davčne obveznosti.

Če te zanimajo odgovori na zgornja vprašanja in bi o možnostih znižanja dohodninske osnove rad/a izvedel/a nekaj koristnih informacij, te vljudno vabimo, da se nam pridružiš na predavanju.

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.