Brezplačni seminar: Pravice študentov najemnikov

V sklopu projekta POS(R)EDUJEM ZNANJE vas vljudno vabimo na brezplačni seminar PRAVICE ŠTUDENTOV NAJEMNIKOV Seminar bo potekal v sredo, 12. oktobra 2016, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje).

Kako je sploh sestavljena najemna pogodba? Ali morata najemodajalec in najemnik sploh skleniti najemno pogodbo? Kdaj lahko najemodajalec zahteva da se izselim? Pokvaril se je štedilnik, kaj sedaj? Kaj lahko storim, če se želim izseliti? Ali lahko lastnik stanovanja kadarkoli pride v stanovanje?Najemodajalec ne želi vrniti varščine, kaj naj naredim?

V primeru da vas zanimajo odgovori na zgoraj navedena ter ostala podobna vprašanja v zvezi s pravicami (in tudi obveznostmi) študentov najemnikov, ste vabljeni, da se nam pridružite. Na predavanju bodo predstavljene osnove najemne pogodbe in najemnega razmerja. Hkrati bodo jasno predstavljene posamezne pravice in dolžnosti, ki jih imata najemodajalec in najemnik.

Seminar spada v cikel pravnih delavnic, ki potekajo enkrat mesečno. Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.

Lepo vabljeni!

*Projekt POS(R)EDUJEM ZNANJE sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani.

Vabilo