Kako napisati ugovor na informativni izračun dohodnine

Si iz Finančne uprave Republike Slovenije (FURS) dobil informativen izračun dohodnine s katerim nisi zadovoljen? Boš moral plačati dohodnino?

Kako napisati ugovor na informativni izračun dohodnine

Zavod Študentska svetovalnica vas vljudno vabi na brezplačno predavanje KAKO NAPISATI UGOVOR NA INFORMATIVEN IZRAČUN DOHODNINE?

Predavanje bo potekalo v sredo, 12. junija 2019, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, I. nadstropje).

Predavanje je namenjeno vsem študentom, ki so v preteklih dneh na dom dobili informativni izračun dohodnine, z izračunano davčno obveznostjo pa niso najbolj zadovoljni. Na predavanju boste spoznali kakšne so možnosti za znižanje dohodninske obveznosti, katere olajšave še lahko uveljavljate in kako uveljavljati stroške iz naslova dela. 

Skupaj bomo izračunali kakšno uveljavljanje stroškov in olajšav se najbolj izplača in pogledali kako se vloži ugovor zoper informativni izračun dohodnine.

Če te zanima kakšne so tvoje možnosti v zvezi dohodninsko obveznostjo, te vljudno vabimo, da se nam pridružiš. Ne dovoli, da država od tvojega zaslužka pobere več, kot ji pripada! 

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com

Lepo vabljeni!