Brezplačno predavanje - ŠTUDENTSKE DRUŽINE

Kateri socialni prejemki mi pripadajo, v primeru da sem študent in imam otroka? Kako je s štipendijo in statusom študenta?..

Brezplačno predavanje - ŠTUDENTSKE DRUŽINE

Kateri socialni prejemki mi pripadajo, v primeru da sem študent in imam otroka? Ali lahko prejemam državno štipendijo? Ali morava s fantom prijaviti skupno gospodinjstvo, če želiva uveljavljati socialne pravice, kot so starševski dodatek, otroški dodatek in pomoč ob rojstvu otroka? Kako je s pravicami na fakulteti v primeru starševstva? 

V primeru da bi radi izvedeli več o zgornjih pravicah in možnostih, ki jih lahko uveljavljate kot starš študent, ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite na brezplažnem predavanju z naslovom »ŠTUDENTSKE DRUŽINE«. 

Predavanje bo potekalo v SREDO, 5.4.2023 ob 17:00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Vojkova cesta 63, 3. nadstropje).

Predavanje je namenjeno vsem, ki imajo študentski status in načrtujejo, pričakujejo ali že imajo otroka. Obravnavali bomo namreč vse pravice, ki pripadajo mamicam in očkom študentom. Po predavanju pa bomo pravne svetovalke z Zavoda Študentska svetovalnica na voljo za vsa dodatna vprašanja.

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se vsi zainteresirani prijavite na dogodek na tej povezavi: https://forms.gle/eya2rjHC1zCtyQG79

Veselimo se srečanja z vami,

ekipa Zavoda Študentska svetovalnica